O podjetju

Podjetje Projekt.si d.o.o. je zasebno podjetje iz Ljubljane. Temeljna dejavnost podjetja je razvoj in prodaja programske opreme za vodenje poslovanja podjetij (d.o.o. in s.p.), ter javnih zavodov. Naše produkte uporablja preko 400 podjetij iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Španije in Nizozemske.

Načini in pogoji pridobitve licence

Programski paket PIS je licenčno avtorsko delo. Z licenco si pridobite dovoljenje za uporabo našega paketa, po določilih, ki so zajeta v licenčni pogodbi. Po zakonu o avtorskih pravicah je uporaba avtorske programske opreme brez pridobljene licence protizakonita in zato kazniva.

Našim strankam ponujamo dva možna načina pridobitve licence:

Nakup licence

Z nakupom licence programskega paketa PIS postanete lastnik licence. V nakupu je zajeto kompletno vzdrževanje in uvajanje do enega leta. Po preteku tega obdobja imate možnost skleniti vzdrževalno ali osveževalno pogodbo. Pri osveževalni pogodbi so v ceni zajete vse spremembe, medtem ko so pri vzdrževalni pogodbi poleg verzij zajeti še obiski oziroma posegi pri strankah.

Najem licence

Ker sam nakup lahko predstavlja podjetjem prevelik strošek, našim strankam ponujamo tudi najem licence. Prednost najema je, da plačujete mesečno najemnino, ki velja za obdobje najema. V najemni pogodbi je že zajeto vzdrževanje, plačuje pa se mesečni pavšal, ki znaša 4% vrednosti programske opreme. Ob podpisu pogodbe se plača 10% vrednosti programske opreme, kot strošek vzpostavitve sistema. Po prenehanju najemne pogodbe najemnik nima več pravice do koriščenja pravic iz te pogodbe.

Lokacija podjetja

5/5 (1 Review)
Scroll to Top