PIS 5.5 je konačno tu za sve korisnike!

Dragi korisnici

Prošlo je više od 3 godine, otkako je 21.08.2014 pušten u korištenje PIS 5.0. Za to vreme razvoj išao je brzo dalje i danas možemo s ponosom da predstavimo PIS 5.5. I u ovoj verziji promenili smo neke od komponenata, koje su bile zastarele i nisu se više nadograđivale. Program je napravljen sa najnovijom verzijom programskog jezika Delphi in koristi najnoviju verziju relacijske baze podataka Firebird 3.0. U postoječim modulima dodate su nove funkcije:

– Podešavanje prava korisnika do pojedinih polja (RO Fields) – Administrator može u svakom modulu podesiti koja polja korisnik ne može da menja
– Podešavanje obaveznih polja (Mandatory Fields) – Administrator može u svakom modulu podesiti koja su polja obavezna. Ove podatke svaki korisnik mora da unese prilikom unosa nove stavke
– Uslovno oblikovanje u pregledu (Conditional formatting) – korisnik može da napravi oblik tabele u svakom modulu na isti način kao što to radi u excelu.

PIS 5.5 ima i nove module :

– Kontrolna ploča (Dashboard)
– BI izveštaji
– OLAP izveštaji
– Rezervacije (Booking)
– pocketPIS 2.0, Najave prijema i Najave izlaza robe
– Planiranje proizvodnje
– Prisutnost
– Procedure za zadatke

U narednim danima napisat ćemo više o svim novostima na našem forumu, sve korisnike već sada pozivamo, da tamo potraže što više informacija o programskem paketu.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top