PIS 5.5. je na voljo

Dragi uporabniki,

Minilo je več kot 3 leta, odkar je 21.08.2014 na voljo PIS 5.0. Razvoj je šel tudi v tem času hitro naprej in danes lahko ponosno predstavimo PIS 5.5. Tudi v tej verziji smo zamenjali del komponent, ki je bil zastarel in se ni več nadgrajeval. Program je narejen z zadnjo verzijo programskega okolja Delphi in uporablja zadnjo verzijo relacijske baze Firebird 3.0. V obstoječih modulih so na voljo nove funkcije:

– Nastavitev pravic uporabnikov do posameznih polj (RO Fields) – Administrator lahko v vsakem modulu nastavi, katerih polj uporabnik ne more spreminjati
– Nastavitev obveznih polj (Mandatory Fields) – Administrator lahko v vsakem modulu nastavi, katera polja so obvezna in jih mora vsak uporabnik vnesti pri vnosu novega zapisa
– Pogojno oblikovanje v prikazu (Conditional formatting) – uporabnik si lahko v vsakem modulu oblikuje prikaz na enak način, kot se to dela v excelu.

Na voljo pa so tudi novi moduli:

– Kontrolna plošča (Dashboard)
– BI poročila
– OLAP poročila
– Rezervacije (Booking)
– pocketPIS 2.0, Čakalna lista prejemov in Čakalna lista izdaj
– Planiranje proizvodnje
– Prisotnost
– Postopki za opravila

O vseh novostih bomo v prihodnjih dneh napisali več na našem forumu, vse uporabnike pa že sedaj vabimo tja, kjer bodo lahko dobili več informacij o programskem paketu.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top