PIS 5.5 je konačno tu za sve korisnike !

Dragi korisnici

Prošlo je više od 3 godine, otkako je 21.08.2014 pušten u korištenje PIS 5.0. Za to vrijeme razvoj išao je brzo naprijed i danas možemo s ponosom predstaviti PIS 5.5. I u ovoj verziji zamjenili smo dio komponenata, koje su bile zastarjele i nisu se više nadograđivale. Program je napravljen u zadnjoj verziji programskog jezika Delphi in koristi zadnju verziju relacijske baze Firebird 3.0. U postoječim modulima dodate su nove funkcije:

– Namještanje prava korisnika do pojedinih polja (RO Fields) – Administrator može u svakom modulu definirati, koja polja korisnik ne može mjenjati
– Namještanje obveznih polja (Mandatory Fields) – Administrator može u svakom modulu definirati, koja su polja obvezna. Ove podatke svaki korisnik mora unijeti kod unosa nove stavke
– Uvjetno oblikovanje u pregledu (Conditional formatting) – korisnik si može u svakom modulu oblikovati tabelu na isti način, kao što to radi u excelu.

PIS 5.5 ima i nove module :

– Kontrolna ploča (Dashboard)
– BI izvješća
– OLAP izvješća
– Rezervacije (Booking)
– pocketPIS 2.0, Najave prijema i Najave izlaza robe
– Planiranje proizvodnje
– Prisutnost
– Postupci za zadatke

O svim novostima ćemo u nadolazećim danima napisati više na našem forumu, sve korisnike već sada pozivamo, da tamo dobiju što višeinformacija o programskem paketu.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top